prezentarea companiei

Disciplina, competenta si corectitudinea au fost, inca de la infiintarea ei, laitmotivul societatii POLISOL.

Astfel, in 15 ani de existenta, avem la baza clienti multumiti din toate domeniile, in toata tara.

Rapiditatea interventiilor si experienta sunt motivul pentru care clientii ne acorda increderea lor, insumand o suprafata de peste 170 000 mp aplicati pe an.

An de an ne distantam de concurentii nostri prin dezvoltarea continua a materiilor prime de la prestigioase laboratoare din Germania, prin achizitii de utilaje moderne performante, precum si prin cresterea calitatii si a eficientei aplicatorilor nostri. Noutatile globale in domeniu, precum sistemul ESD - garantat, sau Polisol Nisip Colorat, sunt oferite fara intarziere pe piata autohtona, dar si sistemele clasice sunt intr-o permanenta dezvoltare pentru cresterea calitatii.

Echipa tanara, dinamica si profesionista POLISOL va creste calitatea si valoarea spatiului de productie intr-un timp record, totul la cel mai bun raport pret-calitate.

Sinergiile create prin parteneriate sau participari la diferite actiuni cu firme de renume ca ABP - Germania, CTP - Germania, DORFNER - Germania, RUWAC - Germania si LEADER - Romania, ofera clientilor garantia competentei si a calitatii.

Dupa cum se stie, betonul nu lipseste niciodata din nicio constructie, avand calitati importante privind stabilitatea, durabilitatea si simplitatea in aplicare. Cu toate calitatile cunoscute, betonul (baza intregii structurii) reprezinta in acelasi timp cel mai mare factor de risc in constructii deoarece se deterioreaza din multiple motive.

Pentru a elimina problemele ce pot apare, constructorii au ales un material care adera perfect la beton, usor de prelucrat datorita calitatii sale autonivelante, estetic si nu in ultimul rand foarte rezistent - RASINA SINTETICA.

De cele mai multe ori clientii au dorit eliminarea prafului si a asperitatilor suprafatei, impreuna cu un aspect placut al acesteia, fara intreruperea procesului de productie. Alegand solurii inteligente, POLISOL au obtinut mai mult de atat: o pardoseala cu o rezistenta superioara betonului la dioxid de carbon, apa, sare, ploi acide, agenti chimici, utilizari mecanice cu aspect optic ridicat, etc.