clientii apreciaza...

Calin Vesa

Director general, CONNECTRONICS

Este una din putinele firme care m-a facut sa ma simt un client fericit.

Claudia Platon

Abteilungsleiter Gebaude Management, ROLEM

Pardoseli de calitate deosebita, personal cu calificare superioara, promptitudine si profesionalism in satisfacerea clientului.

Mario Zurni

Sef productie, HEIDI CHOCOLATS SUISSE

Pentru mine, sa colaborez cu aceata firma este o bucurie, nu mai suntem adversari pe taramul negocierii, ce adevarati prieteni care se pot ajuta pentru a reusi.

Selciuc Iusuf

Director general, EUREX ALIMENTARE

Colaborarea noastra cu Polisol este una foarte buna, relatia dintre noi si reprezentatii firmei fiind una pe care, sa fiu sincer, as vrea sa o am cu toti colaboratorii

Sidonia Herman

Inginer, AEM LUXTEN LIGHTING

Profesionalismul si seriozitatea abordata in executarea lucrarilor solicitate va carcaterizeaza. Apreciem in egala masura eleganta si sobrietatea intregii echipe.

Cristian Vladu

Manager general, INTER-SPITZEN

Polisol a dovedit in decursul anilor ca este probabil cel mai bun furnizor de servicii complete in domeniul pardoselilor industriale.

Constantin Zavarache

Director general, ELECTROPRECIZIA SA

Dorim sa va multumim pentru buna colaborare care exista intre firmele noastre, in special la capitolul calitate executie lucrari, precum si la promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor noastre si la respectarea termenelor de executie a lucrarilor. Speram ca aceasta relatie de buna colaborare sa se mentina si in continuare.

Toth Attila

Director administrativ, BARUM TECHNIK

As dori in numele conducerii SC Barum Technik SRL sa va multumesc pentru buna colaborare dintre firmele noastre si speram ca buna colaborare va continua si in anul care urmeaza.

Traian Ogircin

Inginer proiect, NESTLE ROMANIA

Promptitudinea cu care s-a raspuns solicitarilor venite din partea societatii noastre, adaptabilitatea la situatia din teren, precum si intelegerea de care s-a dat dovada la solicitarile si limitarile impuse de noi de a se interveni doar in anumite perioade de timp.

Dan Tomin

Director general, KATHREIN ROMANIA

Calitatea lucrarilor este ireprosabila. Sunteti una dintre cele doua firme dintre toate firmele cu care noi am colaborat (in domeniul constructiilor si amenajarilor) pe care pot sa le recomand oricui si oricand, fara sa imi fie teama ca ma fac de rusine.

Petre Tranculov

Manager Plant Deta, FRIESLAND FOODS ROMANIA

Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada in executarea lucrarilor de acoperire cu rasini sintetice.

Julius Czeizner

Director planificare dezvoltare, STAR TRANSMISSION CUGIR (membru al DAIMLER CHRYSLER)

A fost un proiect nu prea usor, sa faci dintr-o hala destul de neingrijita, acea hala de azi. O colaborare cum nu prea se obisnuia inca in Romania, prompt si la termen.

Ionel Dan Vulcan

Director general, ROMAERO

Romaero va multumeste pentru efortul deosebit pe care l-ati depus in executia podelei antiderapante, lucrare de inalta calitate care intruneste toate cerintele noastre.

Corina Pacurar

Director, FUJI MAGNETICS ROMANIA

Consideram ca lucrarile efectuate cu firma dumneavoastra se ridica la cel mai inalt standard de calitate, iar modalitatile de executie a lucrarilor au fost de asemenea la nivelul asteptarilor noastre.

Popa Toader

Director abator, TRANSAVIA SA, ABATOR PASARI

Dorim sa evidentiem colaborarea cu firma Polisol bazata pe un parteneriat bun in 2006.

Neamtu Florin

Sef serviciu aprovizionare, INSTITUTUL INIMII NICOLAE STANCIOIU, CLUJ

Aceste pardoseli intrunesc cerintele noastre, au fost executate in termenele stabilie, colaborarile au fost deosebit de bune.